dissabte, de gener 20, 2007

Tornada al Vermell del Xincarro

[19 gener]

Aquest divendres seguia amb les meves mega-vacances... aixi que aprofitant la ocasió em vaig unir a un grup de companys de la web madteam per anar a penjar-nos durant tot el dia per les parets de montserrat. S'ha de dir que finalment vam ser sis... l'Eva, En Felip, en Jordi, en Miquel, l'Oriol i un servidor.

Aixo d'escalar entre setmana te les seves aventatges... per exemple tot i no estar sols a la zona (suposo que deu ser molt complicat), la tranquilitat era bastant més notable que en l'última ocasió que vam anar a la mateixa zona (llavors crec que era un diumenge).

Miquel afrontant el desplomillo de la part superior de Directa Brucs

Be.. el cas es que vam anar a gairebe els mateixos sectors que en l'última ocasió. Lamentablement veig que algunes de les vies que vaig repetir em van costar més que en l'última ocasió, deuran ser els turrons.. o be el fet de no anar al rocodrom de la UPC ?. Be.. la cronica de les vies a continuació:

- "Hi ha marro". 6a, 18m. Comencem força be encadenant aquesta via que ja haviem fet en l'anterior ocasió.

- "Moroño". 6b, 30m. Animats per l'anterior via, ens decidim a provar aquest petit sostre a l'esquerra de la via anterior. No arribo a agafarme a la presa en questió i acabo agafant-me de les cintes. Passat el pas segueix fineta pero més assequible.

L'Eva concentrada pujant la via "M'abstinc"

- "Nando". 6a, 15m. Via interessant, curta i concentrada en els primers metres.

- "Nanu". 6a+, 15m. Segueix la tonica de l'anterior un concentrat en els primers metres, que no encadeno. Em fa molta rabia perque en l'última ocasió si que havia encadenat.

- "Via a la dreta de Nando". V+?, 15m. Via més assequible que les anteriors. Amb algun pas divertit.
En Jordi disfrutant en una bavaresa.

- "Guti, gutae, gutum". 6a, 15m. Via molt, molt sobada. Jo almenys no la recomano i menys en dies calorosos.

- primer llarg de "Tablas de Gimnasia". 6b, 15m. Segueix una fisura que des de baix es veu molt guapa. La provo en top-rope, i no la disfruto, esta algo sobadilla i una mica rara. mmm un aleje considerable entre el 3 i el 4 spit (de fet a la guia ja diu que s'han de portar friends).

Jo afrontant aquesta via en top-rope

En general un dia genial d'escalada, ens ho hem passat de conya i amb ganes de tornar-hi.

+fotos i un video:
picassa link

4 comentaris:

Mohawk ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Mohawk ha dit...

Veig que som força gent els que hem passat o seguiu passant pel roco de la UPC, a veure si alguan tarda podem fer una quedada allí... i si venen el Rodri i la Mar i ens fan una exhibició, millor!!

Piter ha dit...

Ondia ja ho pots ben dir... dius Roco UPC i surt gent de sota les pedres jejeje

Per mi genial lo de la trobada.. pero per mi haurà de ser més de cares a març/abril perque ara mateix no estic a Barcelona.

Apa.. fins una altra.

Piter ha dit...

per cert.. me molaria lo de la trobada blogger.. pero el més segur es que durant el 10-11 estigui fora de catalunya.. aixi q... ho tinc xungo.