dijous, de gener 18, 2007

Escalada a Banyadores

[17 gener]

Avui he quedat de nou amb alguna gent de la web madteam, ens hem ajuntat la berta, en miquel, en jordi i un servidor. Com que dels presents només haviem estat l'últim cop a banyadores en miquel i jo, hem decidit tornar-hi a fer alguns dels sectors que ens mancaven.

Anem primer al sector amazonia, ja que el Classic ja l'haviem testejat en l'última ocasió.

- "Gomina", 5c. Consisteix en el lateral esquerra d'una placa bastant llisa, bona per entrar en contacte amb la roca.

- "La placa Maleïda", 6a. Una bona placa d'adherencia, a la que agafes confiança surt molt rapida.

Animats per com han sortit les anteriors anem amb en Miquel a les vies una mica més desplomades:

- "Desplom de l'Erudit", 6b+. Entre que desploma, i que em rellisquen les mans a les preses que m'haig d'agafar: la veig imposible. Ho provo de segon i em quedo igual, passant els passos amb A0. Definitivament els desploms no s'han fet per mi.

La berta apretant a la via.

- "Quina potra si t'empotres", 6b+. Segueix la tonica de l'anterior, i directament ja la provo en top-rope. Com l'altra acabo passant el pas clau en A0. Quan la fas esbrines perque porta aquest nom.. jo no vai tenir potra.. i vaig acabar agafant-me a la cinta.

- "R.I.P", 6a. Via que combina adherencia a baix amb un petit sostre a dalt. Es fa molt b.

- "El fanàtic de l'Hospi", 6a. Algun pas d'adherencia més compromes, pero més del mateix.

Just entre aquestes dos vies, existeix una nova via que esta molt guarra de sorra, per lo que desistim de fer-la i anem a vies més netes.

Ara anem cap a l'esquerra on una placa ens pica l'ullet:

- "Amazonia", 6a. Basicament te un pas a baix, la resta seria un IV+ com a molt.

- "Via de la Vespino", 6a+. Segueix la tonica de l'anterior: passos durillos a baix, i a dalt cap problema.

Ja per acabar ens acostem al totxo del sector mongo, on flipem amb algunes de les vies del desplom (que ni tan sols ens animem a provar... jeje massa dures). Anem a una placa que es veu llisa, llisa, llisa.

- "Cocaine", 6a. Deu n'hi do com apreta, pero surt sense problemes.

- "QuintoxQuinto=25", 6b. Quan quasi ho tenia inexplicablement caic a l'entrada a la placa, un cop a dalt.. segueix la tonica de placa hyperllisa.

En Jordi aguantant-se a "Cocaine", al costat el 6b de placa llisa llisa.

Acabades les vies.. decidim anar a fer la cervesa al bar.. i deixar l'escalada per divendres que ja hem quedat per anar a Montserrat.

Sobre l'escola.. grau generalment baix, i poc sostingut. Be.. per fer granit, pero per els de Girona.. amb Solius al costat de casa no crec que hi torni massa sovint.

2 comentaris:

Mohawk ha dit...

Ei Piter! No et frustris amb el Desplom de l'Erudit, és força dura i és un tipus d'escalada al que aquí no estem acostumats. A nosaltres ens va costar mitja tarda encadenar-la.

Sobre el sector Mongo, deu n'hi do com apreta, i ja que estem, vas veure si el 6c+ del mig ja està equipat?

;)

Piter ha dit...

jeje

ja tinc clar que els desploms no son lo meu, a sobre en aquest havies d'empotrar el braç !! jo estava allà moguent el braç amunt i avall i des de baix empotra !! empotra !! pero no va haver-hi sort.

Ondia sobre lo del 6c+ no t'ho podria assegurar perque tampoc ens hi vam fixar massa, pero jo diria que vam localitzar totes les vies ressenyades.. aixi que devia estar ja equipada.