dissabte, de juny 09, 2007

Prenent el sol per Llafranc

Avui dissabte hem fet un dia de relax. Entre que aquesta setmana he començat a currar de nou i que ahir vaig tenir festival fins ben entrada la matinada per el raval, la proposta de la Montse de fer alguna cosa tranquileta al costat del mar tenia el seu punt.



Vistes cap a Llafranc i Calella, i arribant a la zona d'escalada.


Així que com a bons domingueros (en dissabte) quedem a les 12h del migdia per anar direcció a llafranc, un cop allí a dinar amb interessants vistes a la costa brava i cap a les vies falta gent.

Al arribar contra tot pronostic només hi ha una parella escalant, de totes maneres el primer es el primer... i ja que estem ens remullem una mica a peu de roques. Més endavant arribara una colla de Girona... y alguns banyistes a les zones proximes; per cert.. mosquits zero.


La Montse en diferents trams de la via 13.


Al final el dia es limita a les vies 13, un interessant V+ amb alguns passos guapos; i la via 16, un 6a+ on el pas clau consisteix en la sortida d'un tram una mica desplomat. Pel que sembla avui no es el meu dia... i la via es resisteix a poder encadenar el passet, així que decidim deixar-ho per avui, que en principi demà toca Sadernes i ja li fotrem més canya.

3 comentaris:

Gatsaule ha dit...

Veus, jo he hagut de combinar l'escalada i la Patum,i tampoc ha estat gens fàcil !

Piter ha dit...

sempre va be combinar activitats... que si només escalessim encara ho acabariem aburrint !!

PGB ha dit...

Weno! Jo tpoc he fotut re aquest finde :P
Platja dissabte i avui al matí un V, un V+ i muntar la Umma Gumma aquella per un amic :P