dilluns, de juny 23, 2008

Montserrat cara nord...

Aquest dissabte amb l'Arnau i en Josep ens en vam anar a Montserrat, concretament al sector de Can Dubtes amb el proposit de fer algo de bo... tot i que al final no vam tenir un dia inspirat.

Arribem a Can Dubtes, i ens mirem algo en teoria facilet per escalfar... el 6a i el 6b estaven ocupats.. així que ens coloquem al 6b+ de la zona de la dreta. Wuaahh.. tots flipem amb la via.. s'ens fa durilla durilla, potser era la calor.. pero el cas es que almenys jo d'aqui ja no vaig aixecar el cap.

Vam seguir amb el 6b del costat... i la inspiració seguia lluny de nosaltres perque a tots ens va costar moltissim... total, que nosaltres que voliem anar a fer tientos al 7b.. decidim que no es el dia i ens n'anem cap a Santa Cecilia on hi ha un peazo bloc de 20m... amb alguns cinquillos i un 6a+.

Acabades aquestes vies... ens n'anem cap al totxo de Monistrol, l'Arnau li tenia ganes... i allí probem varies vies entre el 6b i el 7a, el meu resultat, em baixo de 3 vies a la primera xapa.. i m'apalanco a veure com l'Arnau i en Josep segueixen motivadissims tibant de regletilles i forats petitets.

Res... que no va ser un bon dia en quant a encadenes... pero ens ho vam passar de conya!!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Un comentari que no té res que veure amb el post. Molts records des de Beijing.

Per Xina hi he descobert unes escalades molt i molt guapes. Malhauradament, començava a anar-hi amb una certa regularitat quan m'he mig lesionat i he hagut de descansar per més d'un mes.

Però sí, és un paradís amb un munt de llocs per escalar.

Pep.

Piter ha dit...

Eis !! quant de temps !! me n'alegro que disfrutis de valent de xina... si no fos tant lluny, intentaria acostar-m'hi jeje

Apa.. quant tornis tenim escalades pendents !!

Carles ha dit...

salut Pere!
veig que continues trepant, eh?
Mira, com que se que saps apreciar les petites joies amagades, et vull donar a conèixer una via oberta al cor de les Guilleries. Ves a:
http://picasaweb.google.es/carlesfiguer/EsperDEnSerrallonga
També aprofito per convidar-te a visitar www.himalalts.net

ens veiem qualsevol dia...
Carles