dimarts, de juny 24, 2008

Entrenant per Mallorca

El diumenge el grup del rocoUPC volia anar a tibar de paret... pero vaig fer una contraproposta que va engrescar rapidament tot el personal, i es que amb la calor que fotia qui li diu que no a una tibada psicobloquera ??

Per tant.. agafem cotxes i amb la Barbara, Elvira, Juanjo, Guillermo, Rebeca, Marc i un servidor; ens n'anem cap a Tossa de Mar, a tibar de la famosa cova. El dia collonut, les vistes de la costa brava com sempre genials, i la zona tampoc estava massificada de gent com en algunes ocasions. Unicament un grup de Rubi, amb els que vam compartir una estona de tibades per la cova.


El grup arribant al camp base, foto de rigor amb les vistes i observant els objectius del dia.

El primer objectiu del dia.. com sempre l'arc de la cova i repos a la repisa. Hi arribem el Guillermo, el Juanjo i jo mateix.. més tard seguirem la linia cap a la dreta per canto important fins a sobre les plantetes des d'on ens tirem a l'aigua. Tothom fa els seus intents... pero a vegades el desplom es fa complicat si falta la força per aguantar.


Juanjo in action... i overbooking al rocot de l'inici !!

Seguidament ens posem a provar linies per la zona més plaquera... i podem arribar bastant enlaire, sobretot el Guillermo i el Juanjo.. que estan a tope.


Nou camp base, i alguns que van aprofitar per fer snorkeel

Fem una pausa per dinar... i cap a Sant Feliu de Guixols, que alli hi ha psico per tothom. Llastima que el dia ja s'pagava.. i a la tarda alli ja no toca el sol, pel que feia una mica de fresqueta (això motivava mes d'un a no caure a l'aigua). Fem una travessia hortizontal.. de no gaire mes de V grau.. fins a sota la gran paret, on el Guille tira amunt sense mirar-s'ho tot i l'alçada del tram superior. Aqui disfruta tothom... i ja acabat el dia anem a fer la cerveseta de rigor!!


Detalls de tibades i salts.. pel sector

Un dia genial.. amb una gran companyia !! i bon entreno per l'escapada a Mallorca que tinc planejada per mitjans de juliol.