dimarts, de juny 24, 2008

Inspiració al Gruyere

El gruyere !!! quina paret.. es de les que desperta a qualsevol, jo només n'havia gaudit en dues ocasions i sempre havia estat força be... aquest dilluns no va defraudar.


El dia es presentava caluros com sempre, com que estavem cansats del dia anterior.. vam marxar al migdia amb la Barbara i el Guille cap a la paret, allí ja vam trobar l'Arnau, en Joan i bastanta colla més que estaven gaudint de les vies piloses d'aquest sector.

Nosaltres vam començar per la facileta... la pa i trago, un V+/6a situat a l'esquerra de tot, que apareix com una via perfecte per escalfar. Acabada la via i mentre el Guille i la Barbara estaven disfrutant d'ella , m'en vaig a petar la xerrada amb l'Arnau: total m'enganya perque intenti la raons de pes, un 6c+.

Li provo amb respecte, i van sortint els passos un darrera l'altra. Total... m'acabo penjant a l'ultim bombo... quan tenia la reunió a tocar, llastima hauria estat un bon punt !!


Jo i en Ramon tibant a Performance (fa temps d'aixo ja)

Mentre pujava la via.. recomano al Guille la via Parentesis... un interessant 6c. Es penja a l'últim pas.. jo que la provo al darrera me la trec encadenada, tot i que pateixo de valent per superar el bombo final.

Total.. una jornada bonissima.. per enllaçar amb Sant Joan, i es que despres de tibar s'ha de celebrar !!!

Escalador@s de festa... per sant Joan.

1 comentari:

Xavi ha dit...

Vaja, sembla que a la revetlla no vas patir tant com als desploms del Gruyere! A mi l'últim pas de la "Raons de Pes" sempre em costa, no es veu la presa bona fins que no surts del "bombo", tot i així una via molt xula (i no és perquè l'equipés jo, jeje...).
Records