dimecres, d’agost 29, 2007

Excursió social pel Montsec

El passat cap de setmana tocava sortida social amb amics de Barcelona. la zona escollida despres de debatre una estona va ser el Montsec, i més concretament la zona del Congost de Montrebei.


En un principi ens vam moure per fer una sortida de camping amb excursionetes cada un dels dos dies, al final vam acabar en una casa rural a Fontsagrada i vam combinar una excursió amb una jornada d'activitats aquatiques. I ens vam ajuntar una bona colla: Carpio, Lola, Grau, Nuria, Miquel, Patri, Xavi, Monica, Maria i un servidor; i encara va estar apunt d'apuntarse algu més que al final es van rajar...


Diferents fotos del grup i les vistes al congost de Montrebei

Abans d'arribar a Tremp es passa per les imponents parets de Terradets... i jo amb unes ganes d'enfilar-m'hi... pero aquest cap de setmana els gats es van quedar a Barcelona.


Arribada a la cova, i les valles delimitadores d'accés.

Be... de cares a l'activitat.. la meteo no es presentava gaire favorable, pero haig de dir que al final tot i algun plugim aillat els dies van ser bastant assolellats. El dissabte vam fer una excursió pel congost de Montrebei, vam escollir el cami de dalt (el típic) tot i que després ens vam adonar que el nivell del panta permetia perfectament utilitzar el cami inferior. Vam acostar-nos a la cova de la Colomera amb els frontals apunt... teniem ganes de fer algo d'espeleo... pero no va ser possible ja que actualment s'estan fent prospeccions arqueologiques i una tanca ens barra el pas. Després d'admirar les vistes i arribar-nos al final del congost, vam aprofitar que la vall s'obria per baixar fins a l'aigua a fer un bany. La calor era important.. i el contacte amb l'aigua glaçada ens va permetre gaudir de valent.


Una banyota abans d'agafar el cami de tornada sempre va be.


De cares a diumenge, i amb un pronostic de mes bon temps que el dissabte ens vam centrar en activitats aquatiques, la nostra intenció era aprofitar i fer una baixadeta pel congost, pero l'empresa que llogava kayaks ens ho va desaconsellar ja que el corrent era realment important. Així que ens vam decidir per anar al panta de Sant Antoni, on deviem caure be al nano que gestionava les activitats ja que per 9€ vam estar quasi una 1h30 voltant amb kayaks i vam fer 15min de banana pel pantá.

Disfrutant de valent amb la banana, i amb els kayaks..


Total un cap de setmana diferent... i que ja hem quedat que reorganitzarem en una altra zona proximament... i aquest cop segurament encara s'apuntará més gent...

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Està bé home aixó de fer vida social!
A més a més un cap de setmana és ideal, perquè en dos dies tots ens aguantem les tonteries.

Aufwiedersehen!!!

Anònim ha dit...

Pere! A veure kin dia et trobo conectat pel messenger ke et vull comentar una cosa, no corra presa, pero a veure si t'ho puk comentar algun dia oks?? Bones escalades!