dimecres, d’agost 29, 2007

Redescobrint la fuixarda

Ultimament he estat força enfeinat, qui m'hauria de dir que a l'agost hi hauria tanta feina !!



Així que en la mesura del possible s'ha intentat trobar alguna cosa per anar fent a ultima hora del vespre... i la solució ha estat la fuixarda. Així fent un buldering de tunel primer i alguna via despres, passavem un parell d'horetes amb els companys del roco de la UPC: Ramon, David, Felip, Josep, Arnau... la frequencia prou bona ells hi van dimarts i dijous, jo en la mesura del que puc m'hi vai apuntant.

Dels ultims dies hem anat provant algunes vies: Una de cal y una de arena, 6a. Una via que passa pel sostre del tunel, no es difícil ja que les preses son monumentalment bones, pero el fisic ha d'estar fort ja que no es un tipus d'escalada al que almenys jo estigui acostumat. No l'encadeno per poc... pero be.. es un projecte que pot sortir properament.


Ressenyes de la fuixarda procedents del Madteam de la zona de la via Sport (57) i Mandarine (55)

El dijous passat va caure la via Sport, 6a+, en el sector de roca. Te un bon grapat de cantos bastant romos, i et fa sentir bastant insegur. Encadenada al segon intent, un cop ja se on tenim les preses bones. I per últim aquest dimarts vam atacar la via Mandarine, 6b; nosaltres pensavem que era un 6a per un nom que hi havia escrit a sota; pero resulta que anavem errats. Via molt guapa, que combina un tram desplomadillo de canto brutal, una fisura bastant cabrona, una altra mes agradable i un tram final de ciment per acabar de rematar la pujadeta. Via molt física i atletica, per quedar ben rebentat !!

Total.. que segurament seguirem acostant-nos-hi i a veure que tal.. en Josep ja parlava el dijous de provar el 7a del costat de la via Sport.. ja veurem...