diumenge, d’agost 12, 2007

Sadernes with the calm..

El diumenge passat dia 5 tenia ganes d'esportiva aixi que vam quedar amb l'Albert, en Tubi i la Montse per anar a fer unes tibadetes.

Només d'arribar ens decidim per una zona bastant poc concurreguda, el pont del diable, que no surt a la nova guia. Es una zona de grau relativament assequible, vies entre V+ i 6a+, pero a la que ens posem a fer alguna via ja veiem que el grau no va pas gens regalat. El gran alicient de la zona seria la orientació Sud-oest que dona sombra fins a les 12h aprox.


En Tubi tibant al V+, jo patint de valent al 6a del costat i en Tubi atacant el 6a de l'esquerra.

Amb el V+ de la zona ja veiem que aqui avui tocará patir. De fet fins i tot ens plantejem si no haurem començat per alguna altra via. La segona del dia ha estat la via de la seva dreta, un 6a. Aqui ja tenim passos bloqueros amb algun tram bastant durillo que ens fa suar fort la cansalada, en aquesta haig de dir que vaig agrair que en Tubi hagues deixat passades les cintes. Al final acabem amb aquesta zona amb un altre 6a a la zona de més a l'esquerra, facilet fins al pas clau on cal bloquejar amb una mica de desplom per arribar a la presa salvadora, interessant sobretot les teranyines que des de baix semblen taques de magnesi.

Anem a dinar al costat de l'hostal de Sadernes i a la tarda ens dirigim al sector del Celler de les Monges, on farem les vies més assequibles al sector esquerra. Comencem amb Kalimotxo, un V+ amb un passet durillo bastant amunt, la resta per disfrutar amb tranquilitat. Seguim amb Garnatxa de la Garrotxa, 6b+, una via de 5m i amb passos durillos que tant en Tubi com jo treiem amb bastantes complicacions i sense encadenar. Seguidament ens posem a una variant propia (s'ha de dir que no portavem ressenyes) i comencem per Denominació d'Origen i al cap d'uns metres al veure que no anem on pensavem ens desviem cap a Vi amb Gasosa, el resultat una via de grau sobre el V amb una 'S' important.


En tubi i jo tibant a Garnatxa de la Garrotxa, i l'Albert començant la Denominació d'Origen.


S'ha de dir que a Sadernes a l'estiu fa molta calor, i el riu cada dia esta més amunt !! Aps i de gent poca.. el dia era més apropiat per anar a zones més fresquetes.