dijous, de juny 28, 2007

Visita rapida a la Palma

Amb tant de blogger suelto aprofitant les tardes estiuenques, a mi tambe m'en van entrar ganes. Pero com que no tinc jornada intensiva, em vaig haver de contentar amb fer algo rapid a partir de les 19h, i realment proxim a barcelona. Entre les opcions, i despres de comentar-ho amb en PGB ens vam decidir per anar a provar La Palma de Cervelló: aproximació nula, grau assequible i unes ressenyes bastant currades d'en Zorat que tenien molt bona pinta.

Al final ens vam ajuntar la Montse, la Marie i jo mateix.



Al arribar a lloc, es veia bastant xulo, vies en general curtetes pero la roca no tenia tant mala pinta com havia vist comentat en algun post. La llastima l'equipament que en alguna via es veia una mica vell. Les ressenyes estan força bé, tot i que en el Sector 2 almenys a mi la part dreta em va donar lloc a una mica de confusió (diria que hi ha alguna via nova).

Vam començar per la via 13, 5b. la veritat es que no estic molt segur de si era aquesta, pero te uns passo realment molt guapos al principi. Es passa molt aprop de la reunió de la via 12, pero ens hem de desviar per una placa a la dreta per acabar arribant facil a la reunió de la via.

Un cop tots vam acabar aquesta vía, ens vam dirigir a la via combinació 4-16, sobretot el tram de la 16 es veu molt espectacular des de baix, i des de dalt encara ho es més. Un tram de diedre/xemeneia molt disfruton, espectacular pero gens difícil. La combinació marca 4c a baix i 5c a dalt. Comentar que l'accés per la via 4 hi falten el segon i el 4rt parabolt, pero es pot passar sense problemes (si es vol fins i tot es pot llaçar algun arbust). Aps.. i anar en compte amb el cap al tram superior, que una es va endur un xixon de record cap a casa (si.. ho se hauriem d'haver portat el casc..)

Finalment ens posem a la via 7, 5c. Basicament es tracta d'un pas més finet a l'entrada per xapar la primera, i després ja ens permet disfrutar de valent amb cantos "a mansalva", canto generòs que et fa acabar amb molt bon gust de boca.

Per ultim anavem a fer com a ultima la via 6, 6a. Pero van començar a caure quatre gotes, i com que ja fosquejava vam decidir tornar cap a casa.

La veritat es que va estar molt bé, hi tornarem: aqui o a algun altre lloc proxim.

4 comentaris:

K. ha dit...

El lloc es guapu i la roca bona.

El grau una mica erràtic (je, je, Zorat me mata) i l'equipament: una víctima de les possibles prohibions, qui es posarà a reequipa amb aquesta amenaça?

Una pena

PGB ha dit...

A veure si anem trobant tardes estiuenques per anar-hi ;)

K. ha dit...

Doncs ja saps, en principi tots els dimecres fins l'Agost... :)

Piter ha dit...

Doncs jo acabo curro sempre entre les 6 i les 7. De totes maneres tambe depenc de la disponibilitat per pillar el cotxe d'empresa.

De totes maneres com que normalment m'ho puc combinar, podria intentar d'estar lliure els dimecres.

Apa.. ja n'anem parlant.