dissabte, de març 03, 2007

Ogassa: esta bé, pero....

[3 març]

Avui hem anat a Ogassa, ja que tenim la guia del ripollés la intenció es anar coneixent una mica més aquestes escoles de la comarca. Ens hem ajuntat l'Albert, la Montse i jo; com que jo encara arrossegava cansament de dimecres el plan es basava en no tibar massa i gaudir de la zona i del dia.

A priori la opció d'Ogassa semblava molt interessant: entorn increible (audio d'esquelles de vaca inclòs), orientació sud, vies de grau mig-baix i proximitat relativa a casa; però quan hem arribat ens hem trobat que moltes de les vies es trobaven bastant, bastant sobades i que la gentada que corria per la zona era bastant important. El tema gent unicament provoca que no puguis fer en tot moment la via que vulguis, pero el tema sobat a mi em genera bastant mal rollo (s'ha de dir que en algunes vies amb busties no suposava massa problema, pero quan eren cantos finets.. ja es una altra cosa), així que no crec que acabi siguent massa asidu a la zona.

- Bucaners, IV. Ens posem en aquesta pensant que estavem en un cinquillo, pero no.. molt assequible i molt bona presa. Ideal per els que comencen.

- Roc Volador, V+. Aquesta ja te algun punt més interessant, i tot i que te alguns passos una mica sobats tampoc es massa problematic.

- 9' (sense nom), 6a+. Via curiosa, te la gràcia a l'arribada a la reunió on desploma una mica pero tens presa increible.

- Això es una merda, 6b. Aquesta tambe l'hem encadenat, pero deu n'hi do com hem patit a la part superior: una bavaresa sobadilla que t'expulsa amb la xapa al canto contrari. Aqui he fet uns quants metres pujant i baixant fins que ho he vist clar per tirar enlaire.

- Les Arenes, V+. Aquest es un cinquillo molt maco, es puja gran part en plan diedre i només diriem que es una mica incomode per xapar la reunió.

- Churrimangui, 6a. Via molt sobada, te una xurrera ample que baixa a la seva esquerra. En general estava constantment patint per si em relliscarien les mans.

- Per sika akàs, 6a. Aqui he tingut l'únic fracas del dia, el tema preses sobades ha pogut amb mi i abans de fer vuelo.. m'he agafat de la cinta.


A l'esquerra jo pujant la via 9', a la central la montse a Roc Volador i a la dreta l'Albert a Les Arenes.

Com que estavem ja tots tres una mica cansadillos, hem tirat cap a casa... però amb objectiu per el diumenge: llafranc i banyadeta al mar. Parlant amb la gent que corria per la zona m'han sortit dos assignatures pendents: Bellavista (finalment he trobat algú que em mig expliqui com s'hi arriba) i el Baell que m'han dit que esta molt guapo.

p.d.: Urgent comprar o recauxutar gats.. q estan fets caldo.

4 comentaris:

PGB ha dit...

Sobre recautxutar gats, l'altre dia vaig dur els de l'Alba a Ràpid Regidor (Carrer Goya amb Gran de Gràcia, Barcelona) i molt bé! :D

En 3 dies hàbils t'ho tenen fet (els vaig portar dimarts i divendres els recollia, mitja sola i punteres amb goma vibram 27eur.

A veure si els pot estrenar aquest finde :) M'apunto la piada de les vies per si acabem a Ogassa ;)

Piter ha dit...

Si si.. els he portat algun cop allí.. pero ara ja seria la 3a vegada q recauxuto.. estic pensant a renovar.

Apa... q vagi b el cap de setmana a on finalment aneu !

Anònim ha dit...

Fa poc que vaig anar a Ogassa i de tant en tant m'hi passo i t'he de dir que les preses no estan per res sobades, tot al contrari, estan en bon estat, millor que en moltes altre escoles.

Recomano però anar a Gombren si voleu pillar bon canto, vull dir nanses ganses :p

Piter ha dit...

Amb Ogassa s'ha comprovat que hi ha dos opinions... suposo que en part dependrà de les vies que s'hagin fet i del grau de "sobat" que un aguanta.

Jo em vaig quedar amb la impressió de les dues vies de 6a de l'esquerra de tot, i la impressió era que estaven sobades.

Si un dia hi torno ja mirare de fer les de més a la dreta a veure que tal..