divendres, de març 23, 2007

Matinal a Beuda

Avui hem tornat cap a Beuda amb l'Albert. Feia temps que no ens hi acostavem, de fet pensavem que hi hauria restriccions per nidificació a la zona Central (on tenim més deures per fer), sembla ser pero que aquest any no n'hi ha (a la web de la feec la posen lliure de restriccions i no hi havia cap cartell informatiu).


De totes maneres ens hem centrat en una altra zona:

- Fiblada a la pell, 6a+. Era un projecte pendent de l'Albert, l'encadenem els dos sense problemes.

- Spit de maig, 6b+. Aquesta via no l'havia fet mai, així que era una bona oportunitat per provar un a vista. Lamentablement no se m'ha donat gens bé la via, i he fracasat estrepitosament agafant-me en un parell de cintes. Ho he tornat a provar, pero no aconseguia veure per on anava la via.. així que ho deixem per un altre dia.


L'Albert encadenant la fiblada, jo mirant la placa de l'espit de maig i superant el sostre de la garrotxa exotique.

- Bavaresa Namaste, 6a+. Molt més dura i continua que la fiblada, es una via que a mi almenys m'agrada molt. L'Albert intenta encadenar dos cops, pero s'encalla a la sortida de la bavaresa, jo m'hi poso per l'esquerra (molt més continua) i encadeno. Aprofito per deixar la Garrotxa exotique muntada per fer en top-rope.

- Garrotxa Exotique, 6c. Una via durilla, de grau molt generós pero amb els espits molt allunyats. El pas del sostre l'he trobat més dur del que recordava.

Aprofitant l'avinantesa provem una linia de top-rope que hi ha entre la bavaresa i la garrotxa. L'havia intentada fa molt temps, pero no havia aconseguit encadenar-la. Passos molt xulos i atletics a baix, a dalt uns passos d'equilibri molt curiosos. Deu voltar el 6a+/6b i es deu fer bastant sovint... perque la roca esta marcada.