diumenge, de març 04, 2007

Matinal a Llafranc

[4 març]


Després de que en PGB em parles tant de llafranc, finalment hem decidit tornar-hi (la meva anterior visita deu ser de ven be fa 6 anys). Ens hem tornat a reunir la Montse, l'Albert i jo; amb la intenció d'aprofitar la proximitat del mar per fer una capbussada hivernal en la freda aigua del mar.

De la zona destacar l'entorn increible que ens ofereix la costa brava, pel que es refereix a vies: les poques que he provat m'han agradat força, això si una mica relliscoses per la brisa que bufava i que no invitava a escalar a les plaques de l'esquerra. Això si... s'ha d'anar en compte de que no caigui material a les nombroses bassetes d'aigua estancada que hi han. Només arribar ja hem vist l'especulació inmobiliaria a la zona i també un BMW que ha comprovat que si un carrer esta en obres millor no passar-hi, a la zona l'afluencia era important tot i que el grup més nombrós ha marxat a mig matí.

Hem provat:

- Via 13. V+. Algun passet.. pero bona per acostumar-se al granit de la zona. Amb algun passet d'equilibrista.

- Via 12. V+. Més del mateix.. amb alguns cantos que permeten fer alguns passos xulos.

- Via 11. V+. Aquesta via tambe li falta un quimic just abans de la reunió, me n'he adonat quan he vist el pedacho aleje fins a la reunió. De totes formes no és un tram excessivament difícil, i es puja sense masses problemes.

- Via 16. 6a+. La difícultat es concentra a superar el desplomillo, no és difícil doncs hi ha molta presa bona. L'encadeno sense difícultats, la part seguent ja es IV fàcil.


Jo al tram interessant de la via 11, al centre la Montse tibant a la via 12 i a la dreta afrontant el desplom del 6a+.


Aps.. i hem fet el primer bany de la temporada, jo no les tenia totes però com que l'Albert s'hi ha tirat he acabat fent una capbussadeta rapida. Deu n'hi do lo fresqueta que estava... tot i que al sortir no feia gens de fred, lo que per temperatura recordava a quan et tires a un llac dels pirineus.
L 'Albert observant amb ganes l'aigua, i el resultat final

Aqui com que la gana ja començava a apretar, i començava a refrescar una mica (el sol començava a amagar-se), m'he quedat amb les ganes de pujar el 6b+ i hem tirat cap a dinar.

4 comentaris:

PGB ha dit...

Heheh, heu anat a les vies llargues eh? Bona eleccio!

Les del pis inferior dreta estan molt bé i son força llargues, però millor anar-hi en un dia de calma (les onades et poden mullar la corda...).

Justament tinc pendents les de la dreta (a excepció de la 11). El proper dia ens hi llançarem! :)

Mohawk ha dit...

No deixeu de provar el 6b+, sembla Yosemite... el millor de l'escola!!

;)

Jortx ha dit...

Va pari quin afortunat!

Jo hauria pagat milions per tenir una mica de riu o mar per llançar-m'hi allà moratona!

Gatsaule ha dit...

Al final em fareu venir ganes d'anar-hi, entre uns i altres. tot i que tan a prop del mar potser m'agafa alguna malaltia, sense estar-hi acostumat (excés d'oxígen o alguna cosa així).