dimecres, d’agost 13, 2008

Fanatisme a Sadernes ( 1a i 2a part)

Abans del finde Classic... vam estar una bona temporada de frikis, aquesta va tenir el seu apogeo en un parell de findes a la bonissima escola de Sadernes.

A destacar que van ser dos findes fanatics... on el grau era la paraula clau, de fet, més d'una conya ha caigut amb la frase: ara que fem grau. I es que per un escalador normal i corrent com nosaltres, passar al 7e ja es tot un món. De fet et mires les vies classiques... i penses amb nivell de 7e (encara que només sigui ocasional y en un tipus d'escalada) pujo per tot arreu. I bé, ja es va veure el finde passat que no es aplicable sempre jeje, i es que la tranquilitat que dona trobar el seguro ja col·locat et permet fer histories més dures.


A la sombra a S'espasa... i jo mateix al cami de la Tremolera

Total.. paranoies apart.. finde del 19-20 de juliol. Sota proposta dels de la Eh Petrel.... es munta una sortida cap a Sadernes a la que no puc fallar, finalment som: la Barbara, en Mauri, l'Oskar i un servidor fent el finde complet i la Elena i l'Oriol acompanyant-nos el dissabte. La zona guapissima... vies llargues i de regletes !!!

Matinal de dissabte, escalfament rapid a S'espasa esquerra i directes a la sombra: Cova del Bisbe, on basicament ens barallem amb Esbardellarà, 6c+ i Silenci, 7a totes dues fent els dos llargs amb més de 40m (la corda de 80m va niquelada aquí). Surt el 6c+ a vista, ole !! El 7a es resisteix...

Tarda de dissabte a S'espasa dret, ens n'anem a Tuloumeadows,7a i encadenem tots. Animats provem la Ladilla,7a i fallem a l'últim pas quan anavem molt be.


El sector l'Aventura.. i instantanies de Can Pixa

Matinal de diumenge a Can Pixa, escalfem a un dels V i cap a El cami de la Tremolera, 7a+ fins a dalt. Surt en top, ole!!... com que això es escalada discutible.. ens hi posem de first... i fallem, un altre dia serà. En Mauri i en Joan es barallen de valent amb el 7a+ nou de l'esquerra, una bona via de pila.

Diumenge tarda a l'Aventura, ens posem al L'aventura, 6b+ i deu n'hi do per treure'l a vista.. es durillo. Anem a la Memory, 7a i surt a vistai posant cintes, ole!!. Increible !! Animats ens posem amb en Joan a Eskalaoke, 7a+ (alguns diuen que 7b amb sortida recta), i aconseguim muntar fins a les regletes de sortida.. i allà o deixem.


L'Aventura

Un parell de setmanes de descans... i hi tornem amb l'Arnau, que s'havia perdut la visita anterior. Ens acompanyen dissabte en Gerard, en Pep i en Lucho.

Tornem a Can Pixa, com que som uns motivats... comencem per Canto de Fang, 6b+, surt a vista. Animats ens n'anem a la via de pila de nom desconegut i grau 7a+, la munto fins a la ultima xapa on faig vuelo quan ja tenia la reunió a tocar... estic cansat i em baixo.


La canya... i els 45º que es feien caminant segons l'Arnau... jeje

Per la tarda... a l'Aventura, es nota ja el cansament d'haver sortit de festa el dia anterior fins a les tantes... tot i això cap al Cops de Tempesta, 7b i res... no li veig ni el color. L'Arnau la te bastant a tocar, aquest esta molt fort !!

El dia seguent.. tornem a Can Pixa... tenim deures pendents, un cinquillo per començar i cap a El viatge de l'incredul, 7a+. Passos molt rebotosos.. bastant més dura que el viatge... tant que acabem muntant-la amb canya improvitzada. Marxem... per potes quan arriba el sol.


Fent el friki a l'aigua..

A la tarda anem cap a S'espasa Dret... i surt la Ladilla,7a al segon pegue. ole!!

Com es pot apreciar.. poques vies... pero es que als migdies ens fotiem unes banyadetes/becaina al riu... que et deixaven fet caldo. La zona.. feta a mida per el meu tipus d'escalada.... ideal per triunfar i pujar l'autoestima.

Ara tocaria treballar una mica el tema desploms...

p.d.: Nota.. el diumenge estaven les vies de s'Espasa Esquerra sense la primera xapa... raó? desconeguda.

2 comentaris:

Annna ha dit...

Jolin, nen, cada cop tens fotos mes espectaculars! A veure si quan torni per terres catalanes m'ajunto un dia. El de la foto amb patilles es l'Albert?! o estic confosa?

Anna
(la d'holanda jiji)

Piter ha dit...

joer.. nena!! no reconeixes ni el teu germà ?? Aquest es l'uri un colega de barna... l'Albert no es va apuntar aquest finde..

Quan tornis.. estaras invitada quan vulguis !!