dissabte, de juliol 05, 2008

visita rapida a L'estany

El passat dissabte ens vam acostar al Berguedà, per compromisos varis no em vaig poder quedar tot el cap de setmana, pero el dissabte el vam aprofitar de valent amb els companys del RocoUPC i altris: Oskar, Mariane, Juanjo, Elvira, Marc, Alvaro, Laia i Dani.

Com que el sector no va precisament sortit de vies assequibles, començo la jornada amb un 6b. Interessant entrada, que me l'haig de mirar i remirar... passats aquests metres perd intensitat, no es una gran via.. pero fa el fet. Seguim amb el 6a+ de la dreta... i tres quarts del mateix... una entrada tecnica i dura.... segueix una via bastant facileta.

Acabades aquestes.. i aprofitant que el Dani ha muntat el 6c de la dreta... ens hi posem amb les cintes posades.. estresssant pas per sortir del desplom on em penjo a mirar i remirar... i finalment surt. Però.... passat el desplom et trobes en una placa facil.. on em confio i amb una relliscada faig un vuelo dels bons !!! Total... l'endemà veuria que tinc el turmell algo tocat per la patecada contra la paret... tot i que ara ja el tenim bastant recuperat.

Seguim la jornada amb el 6a de la dreta de tot... que segueix la tonica d'inici cabron; i despres ens posem en un 6c+ que havia deixat posat el Dani. Increible com punxa la roca.. es inaguantable, no la treiem... i en Juanjo apareix al rescat amb tecniques d'artifo.

Per acabar no podia marxar sense provar la del kumbaia... la joia del sector, que tot i que bona, potser n'esperava més.

Res.. que l'entorn increible.. ara falta tornar-hi aviat !! i anar per projectes mes durs !!

2 comentaris:

Gatsaule ha dit...

Que no sigui res el cop al turmell ! Si cal, et puc donar alguns consells sobre el tema !

Piter ha dit...

Doncs... ara mateix ja quasi no noto molesties, unicament forçant moviments raros.. pel que podriem dir q seguim a tope !!