dimarts, de març 25, 2008

Easter Holidays (I): Montserrat's

Aquesta setmana santa tocava esqui de muntanya per els Domes de Miage, malhauradament la meteo no acompanyava, i vam buscar plan alternatiu. Aquest plan va consistir en 5 dies seguits d'escalada via llarga... feia temps q no feia un intensiu d'aquests !!!

La jornada comença el dijous amb la visita matinal a Montserrat amb en Juanjo i en Joan, l'objectiu: la ven suri ven a la bandereta; pero al arribar fa bastant de fred, i en aquesta via no toca el sol fins ben entrat el matí.
Així que... canvi de plans: ens n'anem a la Mompart a la Miranda de les Boïgues. La via es força interessant, sobretot el segon i tercer llarg que ens ofereixen diedres bastant divertits, molt guapo el diedre del segon llarg i el pas de 6a a mig diedre del tercer llarg.


En Juanjo mostrant el recorregut.. en Joan en plena acció i el trio calaberas amb la Saca Gran al fons

Un cop a dalt de la miranda, veiem que segueix l'ambient fred, pel que desistim d'anar a fer l'objectiu del dia; ens mirem l'entorn i veiem una agulla que sembla bastant assequible per ferla sense ressenyes, resulta que al final fem la via Aresta Brucs a la Saca Gran. Via divertida i facileta, algun aleje tipic montserrati pero el grau ho permet.


Foto contra foto, i foto de cim

Acabem les vies i rapid cap a casa que marxem a la tarda amb en Marc i en Jordi cap al sud a escalar. Aps... a l'últim moment en Juanjo decideix que s'apunta.. el plan es dels bons... escalar, escalar i escalar !!!!

mmm, les ressenyes.. a Onaclimb i al Kpujo com sempre !!

1 comentari:

PGB ha dit...

Bou! Així que primer els Ports i després Alacant?! Jo ho vaig fer al revés, per alleujar la tornada d'Alacant vem fer un stop als Ports ;)

Guay guay, no m'ho havies dit pas que havies nat al Ponoig! Imponent paret!

I la KRT... tb em fa gràcia anar-hi!