dissabte, de desembre 08, 2007

Integral de Corb reloaded

El dissabte tenia previst fer esportiva, però una trucada d'en Josep Mª en busqueda d'alguna activitat picant em fa canviar els plans: i juntament amb la Neus vam quedar a les 9h a Girona per anar a fer la cresta Integral del Corb al bell mig de les Guilleries.



Apreciem la diferencia de colors segons l'estació de l'any.


No ressenyaré la cresta ja que aquesta ja va quedar plenament descrita en un post anterior, només comentar que l'he tornada a disfrutar de valent. Aquest cop anava més ben preparat amb alguns camalots i aliens, i amb la ruta a seguir ben clara. Indicar tambe que el niu del primer llarg segueix al seu lloc (tot i que diria que esta deshabitat), a comentar tambe que en el primer llarg si no estas acostumat al tema clàssic et pot semblar de grau més elevat del que realment és, els cantos hi son... només cal buscar-los amb tranquilitat. En aquest llarg al seu dia vaig patir una mica, en aquesta ocasió l'he disfrutat molt i l'he fet amb molta seguretat, de fet això de colocar alguns camalots et deixa bastant més tranquil.


Diferents trams de la via.. al primer llarg i a la R3.

Al tercer indicar que em reforçat la baga del rapel amb un cordino i un mallon, al quart tot i fer de nou la variant facileta, tinc clar que la proxima vegada buscarem les fisures de la dreta que semblen bastant més divertides. I per a la cinquena tirada aquest cop hem fet la versió de III indicada a la ressenya original, casi que optaria més per fer la versió de ÌV+/V ja que li dona més gràcia al conjunt.


Arribant a la R3, al rapel i arribant a la R4.


Total un dia que ha començat gris, pero que s'ha arreglat a mesura que avançaven les hores. Hem disfrutat tots tres de l'escalada, tot i que el primer llarg als companys se'ls hi ha entravessat una mica, pero amb la prespectiva de tota la cresta l'han vist molt recomanable.

1 comentari:

jclaramunt ha dit...

Hauré de probar això de les crestes!!! Ja es veu que anaveu abrigats, és que aquests dies si no surt el Llorenç...patim fresqueta!
Salut