divendres, de desembre 28, 2007

Amb cert retrás (II): Anaconda

Pel diumenge.. la via escollida era Anaconda, a la Roca dels Arcs. Això si com que ens agrada cuidar-nos.. vam baixar a dormir i sopar com deu mana al refu d'Odena gentilesa de la Raquel.


Així que el dia seguent.. ens n'anem a buscar aquesta via equipada a base de burils i algun clau... i on cal reforçar una mica sobretot en alguns trams. Ens juguem a palletes els llargs.. i em toca el primer !! uole que be que ens ho passarem... tot i això imposa una mica de respecte.



Comencem provant en lliure fins que unes quantes relliscades (s'ha de dir que algun tram esta algo llimat), vam seguir tirant en mixte.. aqui el super friend del 4 ens va anar de nassos... entrava per tot arreu el cacharro aquell..

El seguent llarg per la Raquel.. un flanqueig a dretes que avança en diagonal per la paret. S'ha de dir que no era difícil pero si psicologicament dur.. ja que els alejes ens haurien fet fer un pendol dels bons... Aqui trobem un dels burils de la R esparrecats... i en Marc coneix a qui li va passar.



Seguim en diagonal amunt.. amb dos llargs no excessivament difícils... despre el L4 que te un passet a la sortida del sostre.. i algun aleje important per arribar a la R. I el llarg d'Ae... aquest imposa respecte.. pero no es deixa fer bastant be... i aquest ideal per a la fanatica de l'artifo on disfruta de valent. D'aqui dos llargs i a la feixa... des de la R del primer dels llargs sembla que es vegi la feixa... pero no l'és. Ho dic perque allí em van dir que com no m'havia arribat a la feixa.. i al final va resultar que vam grimpar fins alli i estavem a la falsa.. que de fet es pot sortir per allí... pero posats a fer es pot sortir per la feixa i la sortida caminant s'agraeix.



Be.... una jornada de les bones, tipicament vilanovina... i que ens va deixar molt bon gust de boca. Ja queden menys vies a la paret....

aps.. més info a:
http://rakclimb.blogspot.com/2007/12/desprs-de-laventura-de-dissabte-la.html