diumenge, de novembre 30, 2008

I fall over, but soon after I bounce back. Resum dels ultims dies

Una mica d'historieta dels ultims dies....

Divendres 21: CLIMBAT MARATHON: Fanatisme bloquero a tope... feia temps q no tibava tant en un rocodrom. No se.. l'ambient rapidament em va motivar, i les tibades es repetien una rera l'altra. Estavem alli bastants coneguts: l'Arnau, la Barbara, en Josep, en Roger, ... més tard arriben d'altres q no enumero perque em deixaria algu segur jeje. Malhauradament... a les 2h d'anar-li... em poso en un bloc que provaven tots, tenia un moviment d'esquerres forçadillo, i zaas !! relliscada i espatlla a can pistraus.... s'em descoloca i no ho veig gens clar. M'en vaig cap a l'entrada mig cabrejat... que tal esta ? malament.. esta fora de lloc...buff!! De cop forço moviment i claakk!! petit instant de dolor seguit d'un alleujament brutal, tot ha tornat al seu lloc... i de cop veig la llum: VOLL DAMM = 1€. Per avui s'ha acabat l'escalada... i em dedico a celebrar que sembla que ha estat un ensurt. De totes maneres soc bastant concient de que tornará a ser necessaria una recuperació.


El dissabte.. jornada prevista a Montserrat de tibada a tope, es converteix en dia de visita de penya no escaladora, aprofitem per visitar Igualada, interessant ciutat. I molt ben ubicada per cert!

Diumenge 23: Primera visita a Gelida: Tinc ganes de sortir.. destí poposat: Gelida. Ens apuntem un bon grup: Alvaro, Barbara, Jesus, Laura, Markus, Nuria, Oskar, Pep... les ganes em poden i provo rapidament de primer. Increible! no fa gaire mal.. només lleugeres molesties. tot i aixo ens baixem al pas de la via.. on semblava tocava tibar d'esquerres. Anecdota del dia... com q no provo el pas.. i a priori no es veu dificil.. vaig cantant por ai.. q es un cinquillo..i resulta ser un 6b.. amb un pas bloquero un metre més enlaire. De totes maneres fins al final del dia no li tibem gaire... això de Gelida no m'ha acabat d'entusiasmar: MOOOOLTA GENT, la roca sembla trencadota... no estic del tot motivat.




Dijous 27: Compe del FOMENT. Estava apuntat... així que almenys faig acte de presencia.. vaig amb el proposit de provar.. si puc fer algo endavant, sino em retiro. Sembla que tot correcte, així que provem i bastant be. El novato ens havia preparat un bloc pilos de setanta i escatx moviments, ideal per un hombro lesionat. Resultat: 3r de la clasificació oficial (la de socis), i 5e de l'absoluta (no dire el numero de participants que despres perd la gràcia jeje). L'Arnau se surt.. i treu el primer lloc en encadenar la proposta per complet.




Diumenge 30: Festival a Gelida. Recuperat a tope... ens unim un grup nombrós: Barbara, Jesus, Laura, Markus, Martin, Mercedes, Santi, Xavi.... per alli ens trobem varis coneguts. El món escalador es petit.. i gran part es concentra a Gelida.

Escalfem a la primera via q trobo davant dels nassos, resulta ser un 6b (tot i q el quorum general el decota a 6a/+), seguidament cau el 6b+ (concentrat en un sol pas bloquero, que tambe es decotat), provem el 6a del final (aquest si q el deixem en el lloc correcte). I seguidament... cap a la paret més guapa... on es concentra la creme de la creme de vies guapes.



Ens posem al 7a de xapes negres, el primer pegue posant cintes increiblement bo., no hi ha pas dur, es via de pila !!! Tres descansos pero surten tots els passos be... només un gran inconvenient: FRED...molta FRED. Més tard segon pegue... i quedo ofuscat per un pas... al primer pegue havia sortit del tiron... al segon em trobo amb un problema q no esperava. Em rallo...i cap a baix.

Nota positiva del dia: ESTEM ON FIRE !! que diria el tranki. Es a dir... ja li podem tornar a tibar a tope, amb precaució i seny !!

Segona nota positiva del dia: Ja tinc fotos del psicobloc mallorqui, thanks merse !! en breu un post fanatic fotografic !!

Tercera nota positiva del dia: Aquest finde he apres a fer un tiramisu brutal !!! thanks Laura !!



And that's all folks !!!

2 comentaris:

PGB ha dit...

Pedrooo!
Celebro que lo del hombro només fós un ensurt! :)

I Gelida encara que la roca sembli trencadota està prou bé (entre setmana). Les aglomeracions del finde són horroroses! ;(

Lau ha dit...

De res!

Te'l debia mestre! ;)

MUAK!