diumenge, de novembre 02, 2008

Aprofitant un estona sense pluja

Pintava un cap de setmana plujós, de totes maneres el dissabte es va aclarir bastant el temps i va deixar opció a fer alguna coseta (això si no en les millors condicions que estava tot bastant xop).


Arribada a la zona... i les parets ! Detall ubicació parabolts!!

Així que amb l'Albert agafem cotxe i cap als Esqueis de Begis, particularment a la paret del Pi. Aquesta es una paret bonissima, pero alhora es dura de cuidado !! Bé, més que dura.. que ja ho és... es psicologica... s'ha d'anar de coco sobradissim i esta consenciat que alguna que altre "galeta" ens endurem.

La jornada comença amb la bonissima linia de "Ioga", 6a+. Em baixo sense arribar a xapar la segona... en vistes del percal decideixo probar-la en top-rope. Si fa cosa de un any i escatx comentava: "De primer ja tens una excursió increible fins a la primera xapa, la segona estava increiblement alta (si mal no recordo, unes 5 xapes en 20m... ja surten els numeros..) (...) Increiblement guapa, això si.. de primer s'ha d'anar amb el grau assentat que sino t'agafa taquicardia !!".


L'Albert als primers passos de Ioga.

Crec que cal actualitzar la informació: son 4 xapes en 20m, la primera esta aprox a uns 3,5m..la segona a 2 d'aquesta i ja pots fer numeros de lo separades que estan les dues seguents. I en la zona... on tens uns passos d'adherencia brutals. En top.. surt prou bé.. patint per la relliscada a dalt... i disfrutant de valent a baix.

Com que no en tenim prou de patir.. ens posem a la seguent de la llista "Sopa de Cabra", 6a/b. Aqui... el pas de la segona a la tercera... el segueixo trobant increiblement dur...i no surt ni veig possibilitats de que surti en breu. Pujar peus a altura de mans.... i bueno millor provar-la.... i a veure si es veu sortida factible, perque jo en soc incapaç !! Aps... detall pels que van de primer: la via esta equipada amb spits, aparentment semblen bons... pero a dalt n'ha saltat un.



Per acabar l'Albert es treu sobrat la "El Gegant del Pi"., 6a .. avui ha estat l'únic que ha escalat de primer. Si aneu a la zona.. potser es de les millors per escalfar... almenys esta xapada de forma normal.

Després de l'esbarjida.. cap a casa, amb un embus monumental per arribar-hi !!

7 comentaris:

PGB ha dit...

Devieu ser els únics que veu escalar el dissabte!

Mohawk ha dit...

La vaig veure aquest estiu i li tinc moltes ganes! Aquest hivern vull anar a fer la Powderfinger i aprofitarem per provar com va el coco a la Paret del Pi...

A tibar-li!

Piter ha dit...

Aquesta paret es molt atractiva... a la paret del pi tens alguns 7b's que es veien durillos... ja em diras quan hi vagis, que m'apuntare si puc !!

Carles ha dit...

ei Pere, veig que ja fas com els bons, escalant parets molles!
Però una cosa, la Sopa de Cabra no té pas espits, són parabolts (que ja tenen una edat, això si). Els espits xungos són de la via de la dreta...
Avisa'm quan tornis a venir, que us vindré a animar!

Piter ha dit...

Iepps carles..

Doncs potser no tinc clar quina es quina, aixo si.. recordo que la de la dreta estava amb parabolts i la de l'esquerra amb espits.

A veure quan en fem alguna... ja vaig veure la vostra obertura... per aquells mons de deu.. jeje

Per cert.. aquestes vies les fas de primer.. perque personalment les veig massa psicologiques jeje

Apa.. ja ens veurem !!

Carles ha dit...

home si, són vies esportives a l'estil "anys 80". Així es feien les coses fa vint anys...
Són vies molt emocionants! Molen més que certes vies on simplement es tracta de fer uns moviments gimnàstics arrapat a la roca. Aquí s'han de posar en joc unes altres habilitats més psicològiques. No està bé això??

Piter ha dit...

Buff.. psicologiques a tope eh.. fer la part superior d'adherencia et deu posar a cent !!!

Son estils... jo algun dia d'aquests haig de posar-m'hi de primer 1!!