dimecres, de juliol 09, 2008

De la paret a l'aigua

Aquest passat dissabte, tocava visita a Girona que tenim a la familia abandonada jeje . Així que vaig quedar amb l'Albert per anar a tibar, per aquelles coses que te l'atzar... ens va venir al cap que la paret d'Ullà hi tocava l'ombra.... pero va a ser que no !!


Així ja ens tens a les 9h del matí al cotxe en direcció el Montgrí, quan estavem arribant comencem a pensar a veure si hi haurà la cadena que barra el pas en cas de perill d'incendi... pero no, no hi era, així que vam tirar enlaire.


En PGB tibant a la via Gamusí

Arribats a port.. amb una suada del mil a l'aproximació.... provem com a primera la via records d'un amic, un V+ dels guapos... placa de foradets per disfrutar !!! Pero deu n'hi do amb la calor... a més no hi ha una trista sombra... acabada la primera via ja ens estem plantejant seriosament la historia del dia.

Pero com que tenia ganes de més... em poso a la via Sr. Banks, un 6b/6b+... m'inclino més per la graduació de 6b. La trec a vista sense masses problemes, unicament la torrada que m'agafa a dins dels gats... ebullició del peu !!! increible.. mai m'havia passat, em sembla que la vaig pujar rapidissim... era inaguantable !!!

Baixo.. i canviem de plans !!! A poc menys de 30min tenim la població de l'ESCALA, i el Ferran ens informava de que per Roca Mateua tenim psicobloc. Donat que estem escalant amb banyador... que millor que anar a fer una redescoberta de la zona (la zona ja la tenia vista de fer el cami de ronda algunes vegades). Increible !! un diamant en potencia!!



Primer anem a la cala mateua, on aprofitem per fer el cafre una estona, a les roques de poc més de 2m... amb inici desplomat. Buaahh... que be que s'esta a l'aigua !!! Seguim avançant camí de ronda a veure si veiem alguna de les zones que ens havia mostrat al blog...i SIII !! estaven allí al costat. Desgrimpada facil i arribem a una antiga zona de vies d'esportiva on només hi han en "bon" estat les reunions, la resta no es inox...i la sal ha fet la seva feina.


Saltem dels penyasegats baixos, deuen fer uns 6m.. i a remuntar per la roca, sortida desplomada per arribar a vertical de forats.... vies faciletes i per disfrutar... no probem gaire res mes.. avui anem de descoberta !!!

Increible... tinc casa al costat, i no m'hi havia fixat mai!! Res... ara a tornar-hi, que em vaig quedar amb ganes de mes!!!

nota personal: cal comprar quant abans millor una camara nova !!!

2 comentaris:

Ferran Guerrero ha dit...

M'alegro que t'agrades, jo dema hi sere cap alla les 11 i algo, m'han comentat que avui hi havia gent, aixi entre tots i abans d'acabar l'estiu hi sortirant un munt de linies.

Mirat la foradada a l'estartit, l'hi tinc ganes, vaig penjar ressenyes de tot lo nou de l'escala.

A veure si ens veiem i felicitats per la descoberta ja que ho tens al costat de casa.

Piter ha dit...

Iepps... jo aquest finde estava per Sadernes. El proxim en principi si q toca psicobloc a l'Escala, si vaig ja informare de que tal ha anat.

Pero merci per la descoberta que tenia molt molt bona pinta !!