divendres, de juliol 27, 2007

Tornada a la Palma de Cervelló

Aquest dimarts vam tornar a la Palma de Cervelló... m'ho havien proposat la setmana anterior en Josep Mª i la Neus, i vam ajustar horaris de curro per aprofitar al maxim la jornada.


Aquest cop.. ja ha estat diferent de l'última vegada, ens trobme una colla bastant nombrosa a la zona 2, per lo que ens n'anem cap a la zona 3. En teoria vies faciletes de 5c... pero deu n'hi do com patim a la paret !!, aixo de que estiguin una mica sobades ens fa dubtar als passos més finets.

Total que provem les vies 24 i 26, d'aquestes indicar que la 24 te la primera xapa bastant enlaire; i que en general son una pista de patinatge on cal saber colocar-se bé per tal de no relliscar. La veritat es que no son de les que es difruten més... tot i que la fisureta de la 26 te bastanta gràcia sobretot en el tram desplomat d'arribada a la reunió.


La Neus a la via 16 disfrutant, en Josep Mª al tram de via 4, i un noi escalant al que diria que es la via 33 (te molt bona pinta!!)

Com que els dos companys han quedat una mica amb mal gust de boca.. els hi proposo de fer la via 4 combinada amb la 16... tot un tros de vía on sobretot el tram de la 16 es disfruta de valent. I si.. aquest cop l'hem encertada ja que a tots ens ha entusiasmat (jo ja l'havia fet.. pero no em va fer res repetir-la de nou). Indicar això si que al tram de via 4 hi falten dos xapes.. per lo que sobretot el tram entre la 1a i la 3a s'ha d'anar en compte.

Acabada la via... ja son les 21h.. i tot i que encara donaria per alguna cosa més decidim anar cap a casa.. que així no arribem tant tard.


I fins aqui... ens hem actualitzat al dia !! que ja arriba el finde i s'acomula la feina!!