divendres, de juliol 27, 2007

Kayak a la costa brava

Després d'un intent frustat pel vent fa cosa de 2 o 3 setmanes... aquest cop teniem clar que bufes el que bufes no ens quedavem a la platja !! Abans a patir una estona que quedar-se apalancats i rostits com un pollastre.

Pero be.. el dia no va estar malament.. la mar una mica mogudeta (bandera groga)... pero es podia remar bé. Vam fe una bona colla... uns 10 vam ser al final, i per assegurar el tanto ens vam posar en kayaks dobles.. així asseguravem la jugada en cas d'arribar cansats.


La sortida des de Tamariu cap al nord.. seguint la proposta de Kayaking Costa Brava, la sortida esta força bé doncs es entretinguda: es poden visitar diverses cavitats, algunes bastant profundes, passar entre pedres, visitar alguna minuscula illa, fer algun tram aixecant el kayak entre les pedres... en general molt divertit !!

Unicament ressaltar que el recorregut es fa força ràpid, nosaltres buscant la cova d'en Gispert (punt final del recorregut proposat) vam acabar arribant a Aiguablava... i alguns encara volien anar més lluny!!



De fotos ... poques les maquines millor no mullar-les, de totes maneres en el transcurs d'uns mesos segurament arribaran les de la camara analogica aquatica d'un company... a veure que tal han sortit !! Pero per ensenyar una mica de que va... he posat fotos de la web de riumar.