dissabte, d’abril 21, 2007

BTT: La Muga i Bassegoda

Despres de força temps sense agafar la bici per a fer alguna sortida interessant, aquest dissabte ens hem apuntat amb l'Albert a la sortida que tenien prevista l'Albert de Bascara, l'Emili i en Fransesc. A la sortida ens trobem un noi de Blanes que ens demana d'apuntar-se al grup... cap problema, com més serem més riurem !!

La proposta no podia deixar indiferent: Ruta numero 8 del centre BTT de Salines-Bassegoda, eren uns 48km amb 970m de desnivell (al meu parer diria que n'acomules bastants més); de totes maneres la jornada ha passat relativament bé i ens hem mantingut per sota de les 5h efectives que marcava el crono.


Mapa de la ruta

A destacar sobretot els paisatges d'aquesta zona de l'Alt Empordà (encara que per sembla que sigui Garrotxa), on podiem trobar: prats pirenaics, cingles rocosos, boscs frondosos, travessavem rierols increibles i disfrutavem de la solitut. De fet apart dels 6 que anavem pedalant només varem trobar un senyor amb 4x4.


Parada tecnica als voltants del Mas Sobirà, i una nova parada als voltants del pla de la Bateria, en els dos casos amb el Bassegoda al fons.

Com a unica pega de la ruta indicar que es circula tota l'estona per pistes, generalment pedregoses... i unicament es pot agafar un corriol a l'altura de Sant Miquel de Bassegoda si agafem les indicacions del GR en menys de les de la ruta.

En resum una sortida molt recomanable, i que es fa menys dura del que sembla des de bon principi.