diumenge, de gener 18, 2009

Passajadeta... eh dit passejadeta ? pel Garraf

El dissabte dia 10 tenia un sopar i festa amb la colla d'escalada... aixo feia bastant incompatible una sortida a la neu, pel que ens vam decidir per una sortida a caminar una estona per el parc natural del garraf amb en Markus.


Dinant.. amb el castell al fons, i fotos del castell

Ja pensant amb que les festes nocturnes poden ser dures... vam quedar a les 10h30 a castefa, el proposit del dia, era seguir una de les rutes d'un llibre que em va regalar recentment en Gatsaule: "Itineraris pels parcs naturals de Catalunya". Vam aparcar a la Pleta i vam seguir inicialment el recorregut botanic i després un tram de carretera fins al parquing del pla de Campgros, pel cami ens vam apropar a la boca de l'avenc Emili Sabaté (un avenc que ja havia visitat anteriorment). Apart d'aquesta visita... crec q es més convenient aparcar al parquing superior, ja que caminar per la carretera perd una mica d'encant.


Més castell


A partir d'aqui... caminem i caminem, primer per terreny d'avencs on ens anem parant a cada boca. Posteriorment enfilem cap al cim de la Morella per esmorzar. Aqui veiem el final del recorregut proposat..i al fons una proposta alternativa que teniem...el castell d'eramprunyà. Canvi de vessant... i canvi de paisatge, baixada entre clapes de neu... fins al coll sostrell i posterior pujada de nou cap al cim de les Agulles. Parada per dinar...i ens plantejem la opció d'arribar al castell... que semblava allí mateix.


Més castell..


I no, no estava alli mateix, pero hi vam arribar. El castell te la seva gràcia ja que encara aguanta força estructura i et dona una idea del tamany que devia tenir. Aixo si... la zona ja esta més poblada, el fet de tenir la carretera a tocar suposo que ajuda. Quatre fotos... i tornada, quina tornada ! vam tornar a pinyó fixe... non stop fins al cotxe, quina bona curtida !! Al final ens va sortir una boona excursió !!

Molt recomanable per aprofitar un diumenge perdut aprop de barna.

1 comentari:

Gatsaule ha dit...

Tu, caminant? Si que estàs canviat.... Potser és l'efecte del llibre!

Realment el Garraf a l'hivern, té racons molt interessants. M'hi hauré d'acostar més!