dimarts, de desembre 30, 2008

El gruyere estava desert !!!

El dilluns ens creiem una mica els meteorolegs i decidim fer descans, per aprofitar el dia amb en PGB ens n'anem a fer la volta de Sant Llorenç passant per tots els sectors d'escalada. Casualment avui no hi escalava ningú, deu ser cosa del temps ?? jeje



Les reunions solitaries, en PGB que no sap el que li espera... i al Gruyere sense vies ocupades !!


Pero el que prometia ser una caminadeta tranquila provant els gores sota la pluja, es va anar radicalitzant:
- Primer apunt del dia, els caminets estrets generen un resultat: pantalons completament xops... aixo d'anar apartant branquetes... va ser brutal.
- Segon apunt del dia, no som els únics animals que van a passejar amb aquest temps. Podem comptar amb els dits de la mà la gent que vam trobar... pero alguns anaven més xops que nosaltres.
- Tercer apunt del dia, sembla que el tema de les esllavisades no es exclusiu de Montserrat, al final de la Font Soleia ha caigut un bon pany de paret (exageration mode !! pero deu n'hi do).
- Quart apunt del dia, el mr.pgb superfan de Sant Llorenç s'ens equivoca.. i comencem a pujar per la canal que no toca fins a la Mola. Arbusto-tracción a tope, remullada de peus i mans al rierol...i per acabar-ho d'adobar 3m de diedre de IV.


Esllavisades no exclusive s de Montserrat, hi ha un 8a que li falten els primers 2 m !!

Sort que havia de ser tranquila !! Arribats a la Mola, com era de preveure el restaurant tancat, i ens quedem sense l'entrepa de botifarra.. així que rapidament cami dels monjos avall i cap al cotxe falta gent !


El diedre de IV... remullada la pedra i nosaltres !


Completament xops arribem al cotxe, i ens movem cap a Terrassa . Toca planejar la tàctica per atacar el Taga, prevista per dimarts dia 30, pero això ja toca explicar-ho al proxim post!

1 comentari:

PGB ha dit...

Quina gran encigalada! És que a qui se li acut anar a Santllors amb aquell temps?!!?