diumenge, d’octubre 12, 2008

Recuperació exitosa

Després d'uns dies de descans, ja tornem a l'activitat. De moment esportiva, i amb compte!, tampoc es questió de lesionar-nos de nou a la primera de canvi.

El balanç final ha estat.. que tenim dos lesions:Hill-Sachs i Bankard, això suposa que si forcem un moviment rotatori podem acabar malament de nou. El punt bo: mobilitat del 100%, i practicament sense molesties, excepte en alguns moviments bastant forçats.



El passat finde vam rondar per el Vermell el dissabte, va ser una primera prova bastant satisfactoria pero sense forçar massa la maquina. Vam pillar algo de coco, això de Montserrat quan fa temps que no trepitjes... no es veu massa clar. Ens vam penjar en quasi totes les vies que pujaven de cinque grau. El diumenge cap a Mediona a testejar... la veritat la zona no em va triunfar massa, aquest tipus de calcari no es de la meva devoció... apart animal de mi em vaig posar en una bavaresa on el que tibava era el braç esquerra (el lesionat) i vaig haver de tibar d'A0 per superar els primers trams.



Aquest dissabte... vam tenir el primer dia fanatic p.l. (post luxació). Gran jornada de tibades a la Desdentegada amb el Guille, Carlos, Thao, Jordi i Markus. La jornada almenys per mi va ser evolutiva, ja que vam pujar gradualment de dificultat: 6a (30m), V+ (30m), 6a+ (32m), 6b (30m), 6b+ (30m), 6c (30m) i 7a(35m). D'aquests vam encadenar fins al 6b+... al 6c ja vam pillar en la sequencia dura on no vam trobar el canto bo. A destacar els encadenes d'en Markus al seu primer 6b+; i del Guille en aquest grau a Montserrat. Mentrestant a l'altra banda veiem com en Miki esta fent de les seves a la eh petrel (un altre objectiu pendent) i vies veines.



I després ens n'anem al vermell, allí hi tinc deures pendents: un 7a/+ de 30m... buff quin viote, el tinc a la llista de deures des de que el vaig provar ja fa un temps (la numero2). Aleshores el va provar primer el juanjo pensant que era un V, el va recotar a 6a, máxim 6b pujant-lo en artifo. Amb en Jordi, pujant-lo amb descansillos i A0's el vam sobrecotar almenys fins a 6c i finalment en piju ens va indicar que era un 7a, on no estaria de menys el plus. El dissabte encadeno fins a mitja via on se m'acaba la pila... supero dues cintes més amb descansillos i arribo al gran aleje intermedi on vaig ser incapaç de superar el tram de les dues miniregletes i vam decidir abandonar. Els dits ja estaven bastant agotats!

Total.. un gran dia, hem tibat de valent tot el dia, que no esta gens malament.

7 comentaris:

Gatsaule ha dit...

Enhorabona per la recuperació !! No sembla que hagis perdut gaire nivell en tot aquest temps...

PGB ha dit...

Pero si gairebe no has estat de baixa!!! Jo encara tinc molesties :(

Ja et tornes a batir amb els 6c's i 7a's... la mare que et va parir si estas mes fort que jo que se! Ja no voldras venir a escalar amb mi a aquest ritme! :P

Anònim ha dit...

A veure quan li anem a fotre uns pegues a l'espolon del llop!

SEVIDE ha dit...

Collons quina capacitat de recuperació!! 40 dies per superar una luxació d'espatlla i tornant a tibar setens!! Ja m'agradaria a mi quan em lesiono sortir-ne d'aquesta manera.
Enhorabona

Piter ha dit...

Doncs si.. ha estat molt rapid i satisfactori.

La meva opinio no medica, suposa que com que el braç va sortir sense forçar massa la zona de l'espatlla... doncs tampoc va generar problemes a l'articulació. I ha estat marxar el dolor de l'impacte i torno a estar al 100%.

Tampoc cal fer-hi gaire cas.

Mohawk ha dit...

M'alegro de que torni a tibar!!!

;)

Carles ha dit...

salut Pere!
ara que has tornat a la trinxera haurem de mirar les agendes a veure si coincidim algun dia, no?
ja et trucaré...