dimecres, de gener 23, 2008

Ultims dies... comença l'esqui ??

Ultimament he anat bastant atabalat... la feina apreta i un dedica el temps lliure a quedar amb la penya o fer activitats abans de posar-se a postejar. Pero be... intentaremposar-nos al dia.


Primer: el finde de reis, la meteo no convidava massa sortir... pluja a dojo el divendres i previsió incerta pel dissabte, pero de totes maneres vam treure ganes per anar a escalar a l'estartit amb en Josep Mª, la Neus, en Jesus i la Laura. Al arribar, tot estava bastant xop; de totes maneres vam trobar alguna via més seca on podiem fer alguna cosa... al final vam fer quatre tibades entre xerrada i xerrada. Total el matí va ser per mi dues vies, les de més a l'esquerra (vies 17 i 18).

Pero l'anecdota del dia va ser veure en Josep Mª com avançava per la via 18 a cop d'estreps, ganxos, friends i tascons. Donat que estava mig malalt i no tenia gaires forces, va decidir estrenar-se en tecniques d'artifo (això si.. en top-rope). Vam passar una bona estona veient la seva evolució per la via.

Aquest finde l'Albert i en Terri s'en van anar cap a Vallter a estrenar temporada d'esquis, a nosaltres ens en van entrar moooltes ganes... per tant... pel finde del 12-13 ens esperaven a la Cerdanya. El divendres pujem des de Barcelona... i a les 21h ens rep una nevada intensa a Puigcerdà !!! festival.. encara triunfarem i tot !!



Vam fer colla reduida: en Josep Mª, la Neus, l'Albert i jo, pel dissabte la opció escollida va ser Formigueres, concretament voliem pujar fins al capdamunt de les pistes, passar als estanys de camporells i depenent de les forces i tal.. pujar al Peric. Al final la cosa va quedar més light, vam pujar pel mig del bosc fins al capdamunt del primer telesilla... allí vam comprobar que la part superior de l'estació estava tancada... genial !!!, la muntanya per nosaltres. Al arribar a certa alçada vam esbrinar perque estava tancada.. el vendaval era imponent... pel que a mig coll un cop sobrepassada l'estació vam decidir fer retirada... i tornar a la cabanya de socors a fer un mos.



D'allí baixada aprofitant pistes tancades fins a la base del remuntador de Serre de Maury. FESTIVAL !!! quina neu.. increible pols total, amb base per no tocar terra.. completament per estrenar. Vam arribar flipant a la verda de baix on ens ajuntavem a la resta d'esquiadors de l'estació.


M'he currat un video rapid... i a lo facil..

Pero aqui no s'acaba el dia... com que la Neus no es talla un pel, al arribar a la base dels telecadires... va anar a demanar a veure si ens deixarien pujar un cop.. que ens haviem quedat amb ganes de mes. Increiblement li van dir que vale... que si erem nomes quatre cap problema !!! Haig d'apendre a tenir més morro.... que sempre funciona.

Total.. arribem a dalt del remuntador... i pells a sota per anar a buscar les pistes tancades on no podien arribar els pisteros de l'estació. Segon orgasme del dia... aquest cop el cansament ja es nota per tant l'estil decau bastant... pero bueno cap a casa a disfrutar. Per no ser menys i completar el dia.. un bon caldo aranés, i un entrecot per sopar !! Això si que es un bon tiberi !!!!!!



El diumenge ens en vam anar, per decisió errronia, cap a la Tossa Plana de Llès... total vam fer un dia de randoneé... ja que tot i que neu n'hi havia, faltava la base suficient com per esquiar amb garanties. Al final només vam arribar fins als estanys de l'Orri, donat que la baixada seria curta, ens vam entretenir a fer un ninot de neu... feia anys que no en feia cap... i s'ha de dir que el resultat va ser prou bo. I ens ho vam passar molt be... i així feiem treballar les pales, que estaven noves de trinka.



El resultat global del finde va ser molt satisfactori... i els esquis sense ratllar !!!! increible no m'ho esperava pas. Pero sembla ser que va ser un miratge.. ja que la cosa torna a estar malament, que hi farem....

El seguent tambe va ser d'esqui.. pero ja ho postejarem més tard.... que ja he posat prou rotllo.

6 comentaris:

PGB ha dit...

Collons la Neus! Jejeje sembla que se li ha de ficar una mica de morro a l'assunto. Tot i que m'ensumo molt que al ser una noia qui ho demanava... els pisters es van enrotllar ;)

Jo segueixo liat (postejant en comptagotes), llegint-ho tot a la que tinc algun momentet a la feina o estress del pfc, i acabant de parir la criatura... Ja queda poc! ;D

Piter ha dit...

Iepps.. a veure quan acabes el pfc bou.. que es pitjor que la sagrada familia !!

jclaramunt ha dit...

Ei Piter,
aquest cap de setmana vaig probar l'esquí de montanya per primera vegada, tot i que de manera molt light, fent una volteta per la Rabassa...
La primera sensació quan comences a avançar és molt extranya, no em sabia moure, a poc a poc ja li vaig anar agafant el tranquillo!
Ara quan llegueixo alguna cosa d'esqui de muntanya ho entenc més hehe!
Aveure si neva aviat i ho puc tornar a probar.

Piter ha dit...

Ei Jaume ! Felicitats per l'entrada a l'esqui.. esperem que arribin temps millors per aquest esport, perque ara mateix...

A la que puguis.. travessa pels Alps, allò si que es impresionant !!!

Raquel ha dit...

Ei Piter!!
Pensava... què estrany, no hi ha piades del piter al blog de blogs... je, je... és clar!! La Neu!!!
Disfruta, però no t'oblidis de la tàpia, eh!!
Una abraçada!

Piter ha dit...

Iepps, doncs la veritat es que he tingut el blog algo abandonat... a veure si en breu em poso al dia.

Això si.. tapia gran poca.. i d'esqui poc que de neu no en sobra.

A veure quan tornem a coincidir !!