diumenge, d’octubre 08, 2006

Escalada a Montgo

[8 d'octubre]

Despres del tute d'ahir a Sadernes, ens decidim per anar a escalar a Montgó amb el meu germà Albert. Ja fa temps que coneixiem de l'existencia d'aquesta petita escola d'escalada.. pero encara mai haviem tingut l'ocasió de visitarla, i des de la publicació al blog d'en PGB d'unes ressenyes ens feia més curiositat.

Tot i aixo ja me n'havia parlat fa temps en Josep Mª que la zona desplomaba la ostia.. que els mosquits eren abundants i que era una zona que ell no recomanava massa.

En aixo arribem a la cala montgo.. i seguim pel cami de ronda.. i arribem despres d'una desgrimpada a peu de vies.. i ondia si desploma, deu n'hi do. Examinem la zona.. i esta tot ple de salt, per lo que rellisca bastant. Aixi que decidim a muntar per dalt.. i deu n'hi do com estan les reunions... fan una mica de "guiñe". A destacar que hi ha alguna via més de les que es marquen a aquella ressenya.

El resultat del mati es:

  • 2a per la dreta (6b): unicament es via de força, els cantos bonissims si no fos per la sal que et fa relliscar bastant. Surt en top-rope sense caiguda.
  • 5a per la dreta (6a+): els cantos ja no son tant bons i la sal es fa notar.. ens fa pal netejar els cantos be per a ferla i acabem provant la del canto. Sense sal no seria molt complicada.
  • 4a per la dreta (6a): fem el primer tram.. ens notem cansants i decidim marxar.
  • Visita a la torre i instalacions militars de la punta montgó.
  • Una remullada a la cala montgó deserta de gent... aixo si que es un plaer.
  • Un gelat i una canya al bar.