dissabte, d’octubre 07, 2006

Ressenyes en format PDF

Donat que els links directes del servei box.net no permeten fer actualitzacions sense trencar el link, posaré els links actualitzats en aquesta pàgina:

Ressenyes del Begis (link pdf)
Base de les ressenyes publicades a l'Agullola del GEIEG per Pep Angelats i actualitzada alguna via per comentaris publicats.

Ressenyes de Beuda (link pdf) ACTUALMENT HI ESTA PROHIBIDA L'ESCALADA
Ressenyes actualitzades d'aquesta escola per Sergi, Xef, Roger, Buitre, i Jordi. Actualment encara s'esta equipant alguna via addicional al sector Jamaica, per lo que caldrà estar atent a possibles actualtizacions.

Ressenyes de Rocamaura (link pdf)
Ressenyes provisionals actualitzant les ressenyes que hi han per internet d'aquesta escola de l'Empordà, falta actualitzar amb més dades alguns dels sectors.

Ressenyes de la Muntanya Gran d'Ullà (link pdf)
Ressenyes de la Muntanya d'Ullà al Montgri, foto digital sobre la fulla original de ressenyes dels equipadors. Més info al blog d'en PGB.

Ressenyes de Montgrony. Sector de la vena (link pdf)
Ressenyes d'aquesta zona de Montgrony publicades a la revista l'Agullola del GEIEG, i realitzades per Jordi Cruz a data estiu 2005.

Ressenyes de Montgrony. Coll de Merolla (link pdf)
Ressenyes d'aquesta zona de Montgrony publicades a la revsita l'Agullola del GEIEG, i realitzades per Jordi Cruz a data hivern 2006.

Ressenyes de Coll d'Ares (link pdf)
Ressenyes d'aquesta zona a cavall entre Catalunya i França, publicades a la revista l'Agullola del GEIEG a data de tardor del 2006 per Jordi Cruz.


Altres ressenyes externes de la zona de girona:

Ressenyes de Costoja (link pdf)
Zona a la frontera amb França, ressenyada per un membre del Club Alpi Capmany, per accedir a les ressenyes es la secció de muntanya, apartat ressenyes.



Altres ressenyes que no son de Girona:

Ressenyes de Paret de les Bruixes a Terradets (link pdf)
Ressenyes d'aquesta zona d'escalada esportiva de Terradets, publicades a la revista l'Agullola del GEIEG a data de hivern del 2005 per Jordi Cruz.


En breu possiblement es publiquin altres zones proximes a Girona.

Afegides més ressenyes de la revista Agullola gràcies a Josep Mª.

10 comentaris:

Gatsaule ha dit...

Molt bona feina, Piter, tot i que això de "província" sona una mica malament.... Ja saps que vol dir "terra conquerida".

Piter ha dit...

Doncs no ho sabia d'on venia la paraula provincia.... he optat per canviar a "zones proximes" que així no sona tan bel·lic.

Sempre s'apren alguna cosa nova...

PGB ha dit...

Gran recull, a veure si l'anem ampliant :)

Lola Steiner ha dit...

Gràcies per les ressenyes de Bruixes! Osti, hi ha grau aqui! Anirem de verema...

SEVIDE ha dit...

Hola,
imagino que des que s'han publicat aquestes ressenyes s'han equipat vies noves. N'hi ha constancia o algú que les pugui indicar? per exemple les del sector Jamaica que dius que s'hi estaven equipant vies?
Merci

Piter ha dit...

Doncs ara fa temps que no m'acosto a aquesta escola, per tant no et puc dir exactament quines vies noves hi han.. pero si es cert que la ultima vegada quevaig anara per la dreta de les del jamaica superior i per sobre del jamaica inferior hi havien ja algunes vies noves.

No et puc donar mes info.. perque tampoc les he provat.

Anònim ha dit...

Tindries de treure la ressenya de bellcaire mobil. 626920349

Unknown ha dit...

hola, algu sap algo de las vias que corren per montgo? no las de las resenyes, si es va pel cami de ronda pasant de llarg el sector conegut. borejant he trobat una escletxa de ample uns 4 metres, hi havia xapas i e trobat reunio!!!! algu ho coneix???

Anònim ha dit...

No puc accedir als pdf del dropbox. És normal?
Ramon

Anònim ha dit...

Estic mirant de descarregar les Ressenyes i no puc. Em podeu fer un cop de mà?