dissabte, de març 29, 2008

Easter Holidays (V): Una de Pic del Martell

El nostre plan per al dilluns passava per anar a fer una pujadeta a un parell de vies a la Mussara: La Rif i la Hercules Incuarterable. Malhauradament... arribem a les 9h al parking i estem a 1ºC, això unit a que les vies estaven a l'ombra i que fotia una ventada del mil.. ens va decidir replantejar la situació.


Davant el panorama, i amb les cues previstes a l'AP-7... ens n'anem cap al Garraf... i concretament al Pic del Martell on no ens fan falta ressenyes, les tardes fanatiques al Pic del Martell d'en Marc son tot un pou de sabiduria.



Seguirem amb les mateixes cordades dels dies anteriors, amb en Juanjo ens posem inicialment a la Sestao: una via de dos llargs i grau sobre el 6a/6a+, realment molt interessant la vam disfrutar molt. Seguidament ens posem a la Mutant World, de V grau amb alguns parabolts algo allunyats... a mi personalment aquesta no em va entusiasmar. Seguim la visita amb la via Reserva, una recomanació d'en Marc que tampoc em va entusiasmar massa... cantos massa polits.. no em van deixar disfrutar del tot. Per sort la sortida la vam fer per una gran via: Fronteras del Infinito, on em van tocar el 1er i 3er llarg.. els més guapos i amb diferencia. Realment una via per disfrutar de valent... llastima que es fa curteta.

I res... cap a casa, que s'acaba la setmana santa !!

4 comentaris:

Gatsaule ha dit...

Ei, Piter, no m'ho crec que no t'agradés la placa de dalt de la Mutant....

Fa molts anys que no faig la Reserva, així que sabent que està sobadilla ja no hi tornaré !

Piter ha dit...

Cert que la placa de dalt es força xula, pero son uns escassos 4-5m... i com a conjunt no em va entusiasmar.

Lo de sobadilla/pulida... (abans que s'em tirin a sobre com a Ogassa) depen molt de la percepció, a mi en general em van semblar una zona bastant sobada.

Apa.. ens veiem !!

Mingo ha dit...

Hola Piter, on està la via Sestao? On puc trobarla ressenya?. Home la resrva jo no trobo que estigui massa sobada, únicament el pas difícil de dalt, però com empotres la ma no passa res.
Felicitats pel blog

Piter ha dit...

Merci... la Sestao esta a la dreta de la mutant, just al costat tambe de la Chumy Chumez. La R1 compartida amb la Mutant. A mi em va agradar força. Surt una mica per sobre del cami si mal no recordo.

Apa ens veiem