dilluns, de setembre 24, 2007

Excursió per regió d'agulles

Doncs el diumenge 15.. tocava via llarga per Montserrat, m'hi vaig acostar amb en Josep Mª i la Neus, i aquest cop anavem sense via decidida, unicament teniem decidida l'agulla: Agulla de l'Arbret, que en Josep Mª la tenia ullada de feia temps.



Aglomeració a l'agulla de l'Arbret i la desconeguda via que farem al final


El gran problema es que si no vols matinar.. acabes arribant tard. Així ens vam plantar a Can Maçana a les tantes, i vam fer la passejadeta de prop d'1h per arribar a l'agulla escollida. Al arribar ens trobem amb que l'Agulla esta hiperocupada, totes les vies estan plenes de gent tant a baix com a dalt, com a les reunions intermedies. Davant el festival.. els hi proposo de fer l'Agulla del costat on es veu una via facileta i de la que no tenim ni nom ni reunió.


Un servidor a regió d'agulles i en Josep Mª treballant-se el segon llarg.


La via equipada amb parabolts constava de 2 llargs, un primer molt rampos de IV com a molt i un segon llarg que devia ser de de V. Una escalada rapida i per disfrutar en el segon llarg, pero que et deixava amb ganes de més metres de paret. Pero com que encara ens esperava un bon tute fins al cotxe i a la nostra agulla veina encara estava tothom per alli penjat, vam decidir tirar de nou cap a Barcelona.