dijous, de gener 04, 2007

Escalada a Banyadores

[4 gener]

Avui hem quedat amb foreros de la pagina del madteam per anar a escalar a Banyadores. La veritat es que no coneixia a ningú dels presents.. pero ens ho hem passat molt be. Els presents som: Eva, Marià, Miquel, Narcis, Oriol, Pere i un servidor, aps i la gossa Goldie que m'endescuidava. S'ha de dir que la presencia d'en Pere (un dels equipadors de la zona) ens permet prescindir de les ressenyes, doncs ell ens indica els graus de memoria.

Ens hem passat el dia al sector Classic on jo he fet les vies seguents.

- "Aresta Final", V+. Via curiosa, ja que combina una primera part més facil tipica d'adherencia, amb una placa llisa al final de tot que ens marca el grau de la via.

- "Via Normal", IV. Ens hi posem pensant que arribariem a la part final de la via Sinuosa, de totes maneres ataquem l'unic pas de la via per la zona més dura (2 burils), i aixo li dona certa gràcia a la via.


- "Doctor Muerte", V+. Via curta i tipica d'adherencia amb molt poca presa, un sol pas a mitja via en marca el grau. Va ser oberta per en Pere i el nom te una historia real al darrera...

- "Infanticides compulsius", 6a. Una via tambe amb un sol pas dur que en marca el grau, t'has de posar en equilibri per fer una pinça, que es més complicat del que sembla. De totes maneres s'encadena sense problemes. S'ha de dir que a l'Eva li ha encantat la pinça... pero al final ha acabat repetint de primera la via.

- "The Fly", 6a+. Un inici divertit en bavaresa, es disfruta i tot i que estic apunt de fer un vuelo (per fer honor al nom) al final surt bastant be.

- "El caprici de la infermera", 6b. Una entrada curiosa: t'has d'enfilar de lateral a la pedra, marca un primer pas, pero el pas dur es troba en un desplom que amb presa no massa bona s'ha de sortir a xapar la seguent.. no em surt i haig de passar en A0. Nota:A les ressenyes de madteam esta intercanviada amb la 15. Nota2: La corda frega un munt.

En Miquel superant el pas del desplomet al caprici de la infermera.

- "Le mosquit", 6b+. Via molt xula, no l'encadeno, pero surt amb 3 caigudes. Recomanada per en Miquel i l'Oriol que ja l'havien probat abans. Es bastant constant en grau i es disfruta un munt ja que combina diferents tipus d'escalades. Haig de dir que es de les que m'ha agradat més del sector.


Un cop finalitzada aquesta ja la gent comença a recollir i marxem cap a casa. Ha estat un dia d'estiu esplendid (la cara sud fa que alguns agosarats escalin sense samarreta i tot). Els graus de la gent variats.. rialles continues i molt bon ambient, tornarem a anar a la proxima quedada.