dimarts, de desembre 26, 2006

Estrenant temporada d'esquis

[26 desembre]

Ja feia dies que les ganes d'esquiar estaven presents... finalment avui ens hem decidit amb en Jordi i hem posat rumb cap a l'estació d'esqui de Vallter2000. De fet ens esperavem un panorama desolador.. sense gairebe res de neu, i mes o menys aixi ha estat, de totes maneres ha anat be per iniciar la temporada i provar els nous esquis.

Aqui jo amb pantalons softshell, esquis i botes nous de trinca !! Al fons es pot veure com faltava bastanta neu.

Hem anat al parking de baix(1.950m) i hem remuntat tota la pista del xalet fins al capdamunt de les pistes a la cafeteria de les marmottes (2.535m), en total uns 585m de desnivell. Apart de la zona de la pista (on alguns trams tenien un gruix considerable) la resta esta bastant escas... i a les zones on no hi ha obaga es deixa notar el gruix més prim. A més al capdamunt ha passat una retrac i ha obert traça de gespa... xunga esta la cosa si no torna a nevar!!

En jordi en les primeres pendents del dia.

Despres d'esmorzar ens hem decidit a fer una nova pujada. Hem baixat per les pistes fins a la base de l'estació a 2.200m. La neu molt acceptable, tirant cap a dura pero es podia esquiar molt be, i sobretot tranquil (les pistes superiors estan tancades). Despres de nou cap a les marmottes, fent uns 335m de desnivell més. Un cop a dalt... hem seguit per la pista del xalet fins al cotxe, en alguns trams amb neu molt dura, i en d'altres mes tova (amb alguna pedra solta).

Ja a baix de l'estació apunt per tornar a pujar.

En general un dia esplendid: gens de fred, molt de sol i tampoc massa gent, aps i els esquis van de conya. Despres ja tornar a casa a dinar i descansar, que el primer dia sempre les cames es cansen més.